Välkommen till "Fröken Pralin", en blogg i vilken du kan införskaffa många gamla vackra ting (se "Till försäljning") samt läsa om Rockabilly, Burlesk, Bilträffar, Loppisfynd och andra roliga saker kring temat "Nostalgi". "Fröken Pralin" återberättar gärna i text men även genom fotografier och bilder.



torsdag 13 oktober 2011

LOPPIS HOS FRÖKEN PRALIN


Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så ställer Fröken Pralin till med en stor Loppis på Valstaäng nu i helgen, den 15 och den 16 oktober. Grindarna till gården öppnas kl. 12.00 på lördag och står sedan öppna till kl. 18.00. På söndagen startar vi lite tidigare, då är ni välkomna ifrån kl. 11.00 och kl. 16.00 (cirka) stänger vi grindarna åter igen. Försäljningen sker främst i "Pralinhuset" där det också kommer att finnas kaffe och "gofika".

Ni hittar hit genom att köra (ifrån Nyköping sett) mot Skavsta. Kör igenom båda skavstarondellerna och fortsätt mot Stigtomta. Ni kommer nu att först köra förbi infarten mot Väderbrunn och Nyköpingsbro på vänster sida, fortsätt bara rakt fram och ta sedan av vid nästa infart till vänster. Det står en gul skylt som et står Valstaäng på. Till höger har ni först ett grönt hus, kör förbi det och sedan kommer ni till blomster och presenter på vänster sida men det kör ni också förbi. Vägen svänger lite och ni kommer att köra förbi brevlådor på er vänstra sida, kör på rakt fram tills ni kommer fram till de stora järngrindarna, som för övrigt är gjorda av gamla verktyg (värt att titta lite extra på). Nu är ni framme! Parkera där ni får plats, Fröken Pralin håller till i enplanshuset, det går inte att missa. Ta med er kontanter och gott väder :).

Välkomna!

Här följer lite exempel på vad som finns till försäljning:

Prydnadssaker

Gamla tidningar

Porslin

Möbler

Tuffa ting

Tavlor

Nya och gamla kläder

Smycken

Fåtöljer

Gamla lektyrtidningar


Inga kommentarer: