Välkommen till "Fröken Pralin", en blogg i vilken du kan införskaffa många gamla vackra ting (se "Till försäljning") samt läsa om Rockabilly, Burlesk, Bilträffar, Loppisfynd och andra roliga saker kring temat "Nostalgi". "Fröken Pralin" återberättar gärna i text men även genom fotografier och bilder.



lördag 23 juli 2011

Sommar, sommar och sol...

Dagarna bara rinner iväg, tycker ni inte? Det känns som att det inte var längesen som jag gick på semester men "svisch" så var det dags att börja att jobba igen. Fyra veckor passerar fort när man har kul :). Faktum är att jag inte gjort några större utsvängningar under min semester. Jag hann med några besök i Stockholm, en tillställning i Västerås (via Viptorp, Dingtuna och Snopptorp, man undrar ju hur de tänkte när de namngav dessa små samhällen) och även några små utflykter längs vägarna på den sörmländska landsbygden. 
 
Fancy Lane och Mrs Murphy

En av höjdpunkterna på semestern var utflykten till Västerås och Eastwood café under Power Meet helgen. Vilken kväll det var! Helt fantastisk! Den kommer jag sent att glömma. Känner mig så lycklig lottad över att ha så otroligt underbara väninnor :).

Le Torp Royale

En annan upplevelse på topp tio listan var övernattningen på Le Torp Royale. Tänk så lyxigt att ha ett alldeles eget KUNGLIGT smultronställe! Jag önskar att jag hinner med ett besök till på detta charmiga torp innan sommaren är över. För er som inte har haft äran att vara gäst här, håll ut för ett inlägg med ytterligare bilder kommer inom kort (måste bara få tillstånd av ägarinnan :)).

Auktion i Nyköpingstrakten.

I övrigt har jag hunnit med en del loppisar och auktioner på semestern. Så klart har jag fyndat men vissa ställen var bättre fyndställen än andra. Jag försöker att hålla igen lite på alla inköp men det är svårt när de auktionerar ut fåtöljer ifrån 40- talet för 25 kr...nej inte för en fåtölj (håll i er nu) utan för två stycken!!! I dessa fall förstår ni säkert att armen åker upp med automatik som en gest att man är med i budgivningen. Två 40- tals fåtöljer för 25 kr är ju bara inte sant!!!

 Solnedgång på ängen

Som avslutning på detta inlägg vill jag bjuda på några fantastiska bilder på solnedgångar som jag, bortskämt nog, får ta del av på ängen varje vacker sommarkväll. Den ena är inte den andra lik och ibland förvandlas hela landskapet till en helt magisk värld! För er som kommer på årets Garagefest, mer info kommer, är chansen stor att ni får ta del att detta spektakel. Tänk er...varm sommarkväll, ljuv musik, god stämning, ett glas bubbel i handen (eller en öl för den delen) och i den andra håller du i den du håller kär...oh, bara så romantiskt ;)! 


Även när dimman faller på blir ängen magisk :).


Well thats all for now folks!!!

1 kommentar:

Fancy Lane sa...

Lyllos mig som fått dela en sån mysig sommar mer dig/er! Det har gjort gott för min utmattade själ.
Kram & Tack Fancy