Välkommen till "Fröken Pralin", en blogg i vilken du kan införskaffa många gamla vackra ting (se "Till försäljning") samt läsa om Rockabilly, Burlesk, Bilträffar, Loppisfynd och andra roliga saker kring temat "Nostalgi". "Fröken Pralin" återberättar gärna i text men även genom fotografier och bilder.



lördag 23 april 2011

Rumble #9


Om exakt en vecka är det dags för årets Ballroom Rumble på Temakrogen i Nyköping. Efter att ha fått lite insiderinformation kan jag avslöja att krogen har utökat sina lokaler inför festen samt att ägaren verkar satsa på att höja mysfaktorn ytterligare, det ryktas om ett försök till 50-tals inredning på sina håll, fränt :).

För min del börjar festligheterna redan den 29 april, på fredagen innan Ballroom, med grillparty tillsammans med fin främmande ifrån Stockholm. På dagen på lördagen blir det en kort loppisturné och sen börjar förberedelserna inför kvällens party. Hm...undrar vilken klänning jag ska ha på mig detta år! Ser verkligen fram emot dessa festdagar. Ni kan läsa mer om Ballroom Rumble här. Vill ni lyssna på de band som kommer kan ni klicka er vidare via denna länk Rumble #9 banden.

Hoppas vi ses där om en vecka!

Inga kommentarer: