Välkommen till "Fröken Pralin", en blogg i vilken du kan införskaffa många gamla vackra ting (se "Till försäljning") samt läsa om Rockabilly, Burlesk, Bilträffar, Loppisfynd och andra roliga saker kring temat "Nostalgi". "Fröken Pralin" återberättar gärna i text men även genom fotografier och bilder.



måndag 27 september 2010

"Rockin Lady & her Rivertown Boys"


Rockin Lady ifrån Estland.

Lördagkvällen bjöd på konsert på Temakrogen. Rockin Lady & her Rivertown Boys, ett rockabillyband ifrån Estland, rockade loss och fick de flesta ibland publiken att inta dansgolvet. Kvällen var trevlig och bandet var helt okej, de bjöd på sig själva och trots att publiken inte var stor så verkade de vara nöjda och glada. Det var roligt att se både unga och gamla på dansgolvet. Förstår bara inte varför inte fler har hittat till Temakrogen, det är ju inte alla krogar som bjuder på liveband nästan varje vecka! Kan tipsa om att redan den 2 oktober är det dags för ett till rockabillyband nämligen "The Seatsniffers". Här kan ni läsa om och lyssna på deras musik och här finns lite musikvideor av Rockin Lady & her Rivertown Boys.


Rockin Lady hade en fantastisk tjusig, röd, fodralklänning på sig och hon hade håret stylat i en ganska okomplicerad 40-talsfrisyr med en liten röd blomma fäst i håret på högra sidan. Det märktes att hon var populär ibland de unga männen som stod längst fram i publiken och deras lycka var gjord när hon klev av scenen och gav dem en kram.


Lycklig var även jag som gick hem med en signerad poster (bild kommer snart).

Inga kommentarer: