Välkommen till "Fröken Pralin", en blogg i vilken du kan införskaffa många gamla vackra ting (se "Till försäljning") samt läsa om Rockabilly, Burlesk, Bilträffar, Loppisfynd och andra roliga saker kring temat "Nostalgi". "Fröken Pralin" återberättar gärna i text men även genom fotografier och bilder.



onsdag 15 september 2010

Välkommen till Fröken Pralin!

Den 7 augusti 2010 gick årets garagefest av stapeln ute på den sörmländska ängen. Det var den tredje festen som anordnades och så klart blev det en hit. Detta år hade vi glädjen att även bjuda våra gäster på invigning av den lilla nostalgibutiken "Fröken Pralin". På invigningen, som var ett litet förmingel till den stora garagefesten, serverades mousserande vin, snittar och gammeldags godis.

"Fröken Pralin, Invigningen"

Foto: Fancy Lane
Modell: Miss Diamond

Miss Diamond i sin nyinköpta leopardpäls. Pälsen hittade hon hos "Fröken Pralin". Den var som klippt och skuren för henne.

Foto: Fancy Lane

Utanför butiken "Fröken Pralin", i väntan på ankomsten av de inbjudna gästerna.

Foto: Fancy Lane

Värdinnan serverar mousserande vin.

Foto: Fancy Lane

Gästerna har börjat anlända och då det är "först till kvarn" som gäller så passar de mest fyndlystna på att se över butikens alla skatter.

Foto: Fancy Lane

På invigningen bjöds det även på gammeldags godis.

Foto: Fancy Lane

Som sig bör i en butik fylld av nostalgi slås alla varor in i en gammal kassaapparat. "Pling".


2 kommentarer:

Fancy Lane sa...

Det var en fantastisk invigning. Och vilket fynd Diamanten gjorde som hittade en päls! Amazing! Ser fram emot att följa butiken...

Fröken Pralin sa...

Ja invigningen och garagefesten efteråt var verkligen lyckad! Synd bara att vi inte hann med att vara mer i butiken, kvällen gick så fort och ändå slutade den klockan fem :).

Ser fram emot att se Diamanten i sitt fynd i vinter! Hon var verkligen skitsnygg i den :).

Klart att du måste följa min blogg ;), det kommer att finnas massor att kul att läsa om och titta på.