Välkommen till "Fröken Pralin", en blogg i vilken du kan införskaffa många gamla vackra ting (se "Till försäljning") samt läsa om Rockabilly, Burlesk, Bilträffar, Loppisfynd och andra roliga saker kring temat "Nostalgi". "Fröken Pralin" återberättar gärna i text men även genom fotografier och bilder.



måndag 1 november 2010

Tassel SM, Berns 2010.

Fredag 29 oktober.

TASSEL SM PÅ BERNS.

Efter pausen innan akt II började så var det SM i "tasselsnurrning" ;). Om jag uppfattade det rätt så var det också den första tasseltävlingen av detta slag. Deltagarna var alla tjejer, några av dansarna som också uppträdde på festivalen men även en kille ;). Denna kille är inte själv burleskdansare (jo, det finns även killar som dansar) men hans fru dansar. Vad gör man inte för sin stora kärlek ;). Tävlingen går ut på att deltagarna ska snurra på de s.k. tassels som fästs på bröstvårtorna. Den som lyckas snurra på "tasseltofsarna" längst, genom olika svårighetsgrader, vinner!

Juryn.

Några av deltagarna, bl.a. Lady Francescca och Jolie Étoile.

Härliga Jolie Étolie!


Spelreglerna förklaras.

Tävlingen är igång och första svårighetsnivån var att hålla en arm i luften samtidigt som de fortfarande håller tofsarna i snurrning :).

En av jurymedlemmarna, känd ifrån tv :).

Ännu en jurymedlem, Amanda.

I väntan på att juryn ska avgöra vem vinnaren är.

Här var en tjej som visste hur man fick snurr på sina tassels :). Jag var imponerad över vilken kontroll hon had över sina bröst. Hon fick dem att snurra åt olika håll! Hur lyckas man med det?

Lite akrobatik.

Den berömda Bob, jurymedlem men även en fantastisk dansare (har själv inte haft nöjet att se henne uppträda dock men tillfälle kanske ges i framtiden). Här meddelar hon vinnarna av Tassel SM 2010!

Vinnaren av Tassel Sm: Duchess Dubois (medlem i dansgruppen "The Amazing Knicker Kittens"). Jolie Étoile vann pris för att hon var den av deltagarna som lyckats samla ihop mest pengar till bröstcancerfonden! Stort grattis till er båda!

Nöjda vinnare.

Bob tackar alla deltagare.

Deltagarna tar emot publikens applåder!
Läs mer, och se fler bilder ifrån festivalen i nästa inlägg.

Inga kommentarer: