Välkommen till "Fröken Pralin", en blogg i vilken du kan införskaffa många gamla vackra ting (se "Till försäljning") samt läsa om Rockabilly, Burlesk, Bilträffar, Loppisfynd och andra roliga saker kring temat "Nostalgi". "Fröken Pralin" återberättar gärna i text men även genom fotografier och bilder.



måndag 14 februari 2011

Klackarna i taket


Nu har Sunjay äntligen presenterat vilka artister som kommer och spelar på årets Nostalgifestival i Vårgårda, som går av stapeln den 11 juni. Vi är några stycken som planerar att åka ned och det vore förstås jättekul om vi blev ännu fler i sällskapet. Som jag har skrivit i tidigare inlägg är detta en festival som man inte bör missa om man gillar nostalgi, design, loppis, rockabilly, fest och glädje. Jag och Benny tog husbilen (lånad) och drog ned på en smålandsturné helt för oss själva. Trots det tråkiga vädret hade vi en kanon helg som vi gärna vill uppleva igen. Så vilka kommer och gör så att klackarna slår i taket? Jo, nämligen följande:

(Klicka på artisternas namn så länkas ni vidare till deras sidor på My space)

Foto lånat härifrån.





Förutom dessa band kommer även Svante Grundberg! Och vad kan han då erbjuda festivalbesökarna? Enligt Sunjays hemsida presenteras Svante på följande sätt:

"Den evige nattsuddaren och Bip Bop Boom-hjälten Svante Grundberg kommer att blanda bastanta drinkar i baren samt spisa favoritplattor i discjockeybåset så det står härliga till! Genuint, hejdlöst och dansant sväng garanteras"!

Bastanta drinkar det låter ju *ler*.

Om ni vill läsa mer om festivalen och festen därefter klickar ni er bara vidare via länkarna nedan:




Här kan ni läsa om Nostalgifestivalen i ett av mina tidigare inlägg.

Inga kommentarer: