Välkommen till "Fröken Pralin", en blogg i vilken du kan införskaffa många gamla vackra ting (se "Till försäljning") samt läsa om Rockabilly, Burlesk, Bilträffar, Loppisfynd och andra roliga saker kring temat "Nostalgi". "Fröken Pralin" återberättar gärna i text men även genom fotografier och bilder.



måndag 18 oktober 2010

Mystisk inbjudan!

Efter att ha varit borta i Spanien i en vecka hittade vi, ibland all annan post, en inbjudan till en Rockabillyfest. Inget konstigt med det kan tyckas men inbjudan hade lagts i vår brevlåda, endast i våran, inte i de andra fyra som finns där och den var inte adresserad till oss. Dessutom var pappret parfymerat vilket gjorde att inbjudan kändes personlig. Vi hade ju säkert förstått vem som bjöd till fest om det hade varit så att festen ska hållas i Nyköping men så är det inte utan den ska hållas i Hålanda, på Hålanda bygdegård. Efter lite efterforskning fick vi kännedom om att Hålanda ligger ett par mil ifrån Göteborg! Märkligt! Varför ligger det en inbjudan till en Rockabillyfest i Göteborgstrakten i vår brevlåda?

Vi har frågat de flesta i vår omgivning om de har lämnat inbjudan till oss men ingen har trätt fram som den "skyldige" :). Hur som helst så är det ju alltid trevligt att bli bjuden på fest, även om den är i Hålanda. Enligt inbjudan skulle vi få nöjet att lyssna på Sixten and the cupcakes :)!

Så, vet ni något om inbjudan/festen så skriv gärna en kommentar. Detta lilla mysterium förbryllar oss nämligen lite :).

Inga kommentarer: